Mijn werkwijze.

Als je bij mij komt, gebeurt er dat wat bij je past. Misschien ben je iemand die moeilijk bij je gevoel kan komen. Dan gaan we zeker geen anderhalf uur praten! Maar misschien heb je net een ervaring achter de rug waar je vol van zit en moet je juist eerst wél je verhaal eruit gooien.

Jij weet zelf altijd het beste wat er aan de hand is. Jij weet wat voor jou de manier is om om te gaan met veranderingen in je leven. Maar soms kun je er in je eentje niet goed bij komen. En dan kan ik je begeleiden in het kunnen luisteren naar jezelf. Om zo op eigen kracht tot jouw kern te komen.

Een consult ziet er ongeveer zo uit: je komt binnen, gaat zitten en dan hebben we een kort- of iets langer gesprek. Daarna ga je lekker liggen op de behandeltafel en dan ga ik met de Touch for Health methode kijken wat er het beste gedaan kan worden.

Hieronder lees je in het kort iets over deze methode:

Touch for Health is een systeem dat uitgaat van de geneeskracht van het eigen  lichaam. Het werkt met zogenaamde spiertesten: je houdt je armen of benen in een bepaalde positie terwijl er een lichte druk op wordt gegeven. Je spieren kunnen dan sterk blijven of zwak worden. Zo is te achterhalen of en waar de balans verstoord is. Ook kunnen de testen duidelijk maken hoe het verstoorde evenwicht weer hersteld kan worden. Dit kan bijvoorbeeld met (drukpunt)massage, bachbloesems, klankschalen, visualisaties, edelstenen en andere methoden.

Ook Reiki gebruik ik regelmatig:

Reiki is een oeroude geneeswijze die nu weer steeds vaker gebruikt wordt. Reiki is een Japans woord dat “universele levensenergie” betekent. De energie die je krijgt door Reiki is werkzaam op de plaats waar je die het meest nodig hebt. Dat kan op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau zijn. Door middel van handoplegging heft het blokkades op en helpt het bij het herstellen van het evenwicht in het lichaam.

Ik heb ook andere technieken/methoden tot mijn beschikking, maar dan wordt het zo’n waslijst. Als het nodig is, zal ik dat ter plekke uitleggen.

Kosten per consult (anderhalf uur) € 66,-


© Praktijk de Doorbraak